Dede Korkut Anadolu Lisesi

Vizyon: Milli değerleri özümsemiş, kendisi ve dünyayla barışık, ülkemizde tanınan ve tercih edilen bilim, devlet, sanat insanı yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Tarihten feyiz alarak, hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, Türk Milli Eğitimin amaçlarını benimsemiş, teknoloji üreten ve kullanan, donanımlı, insanlığa yararlı, vatan ve millet sevgisini özümsemiş, örnek ve önder bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz Anadolu Lisesi olarak 2013-2014 öğretim yılı sonunda ilk mezunlarını verecektir. 2010-2013 yıllarındaki genel lise mezunlarımızda başarılarımız aşağıda belirtilmiştir. • 2009-2010 öğretim yılı sonu üniversiteye giriş sınavında genel liseler arasında Fen Bilimleri alanında Türkiye birinciliği, Türkçe-Matematik alanında Türkiye ikinciliği • 2010-2011 öğretim yılı sonu üniversiteye giriş sınavında genel liseler arasında Fen Bilimleri alanında Türkiye beşinciliği, Türkçe-Matematik alanında Türkiye beşinciliği • 2011-2012 öğretim yılı sonu üniversiteye giriş sınavında genel liseler arasında Türkçe-Matematik alanında Türkiye beşinciliği • 2012-2013 öğretim yılı sonu YGS sınavında genel liseler arasında Türkçe-Matematik alanında Türkiye onunculuğu.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dedekorkutanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - DEDE KORKUT ANADOLU LİSESİ FATİH MAH. ÇİĞLİ SK.NO 3A PURSAKLAR / ANKARA

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - DEDE KORKUT ANADOLU LİSESİ FATİH MAH. ÇİĞLİ SK.NO 3A PURSAKLAR / ANKARA

Adres - DEDE KORKUT ANADOLU LİSESİ FATİH MAH. ÇİĞLİ SK.NO 3A PURSAKLAR / ANKARA

Ulaşım 434 Nolu EGO otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun Ulus´a olan uzaklığı 13 Km.dir.