ANKARA / PURSAKLAR - Dede Korkut Anadolu Lisesi

Ekm

Öğrencilerimizle birlikte, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebedi istirahatgahı olan ANITKABİR´de, ANKARA´nın BAŞKENT OLUŞUNUN 95.YILI için düzenlenen programa katıldık.

Ekm

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KILIÇGİL okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle sohbet etti. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olması dilek ve temennilerinde bulundu.

Eyl

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri okulumuzun çeşitli tamirat-tadilat işlerini yaparak okumuzun yeni eğitim öğretim yılına hazır bir şekilde başlamasına katkıda bulundu. Katkılarından dolayı Pursaklar Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Okul Müdürümüz Fatih TÜRK

Eyl

OKULUMUZDA 8 YILINI DOLDURDUĞU İÇİN AYRILMAK ZORUNDA OLAN MÜDÜRÜMÜZDEN VEDA MESAJI

Haz

DEDE KORKUT ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL BİRİNCİSİ 95,55 ORTALAMA İLE 12/C SINIFINDAN NAGİHAN NUR ACAR OLMUŞTUR.

Nis

2017-2018 Öğretim yılı Mart ayında göstermiş olduğu örnek davranışlarından dolayı ayın öğrenciileri seçilen 11-A sınıfından Beyza Zeynep ÜNLÜER’i ve İsa  TAMKOÇ´u canı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Baharın gelişini, doğanın uyanışını, Türklerin demirden dağı eritip çıkmalarını temsil eden NEVRUZ BAYRAMI kutlu olsun.

Mrt

15 Mart tarihinde düzenlenen "Öyküleriyle Türkülerimiz" yarışmasında okulumuzu temsil eden 12-C sınıfından Abdulsamet Çağlar ve Nazif Caner Yıldırım gösterdikleri üst düzey performansla Pursaklar birincisi olmayı başardı.

Öğrencilerimizi ve onları bu yarışmaya hazırlayan müzik öğretmeni Mehmet Karaseyfioğlu´nu tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun masa tenisi takımı, "Gençler" kategorisinde:

Erkeklerde takım halinde Pursaklar ilçe 1´incisi,

Bayanlarda Pursaklar ilçe üçüncüsü olmuştur.

Başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi  tebrik ediyorum.

Yaşar Avcı

Okul Müdürü

Mrt

2018 Ankara Şiir Şöleni Pursaklar Finalinde öğrencimiz 11-D sınıfından HASAN ARSLAN, Yavuz Bülent Bakiler’den “Gözlerin İstanbul Oluyor” adlı şiir ile Pursaklar 2’ncisi oldu.

"Kudüs" temalı kompozisyon yarışmasında;

11-D sınıfından “İrem Buke” ilçe birincisi olurken,

12-B sınıfından “Ömer Faruk Sülek” ise ilçe ikincisi oldu.

11-A sınıfından Yağmur İrem Somuncu ise JUDO ÜMİT BAYANLAR’da Ankara 2’ncisi oldu.