E Twinning My Career Path

E Twinning My Career Path

24.12.2021 638

 

y Career Path- Kariyer Yolum

Dede Korkut Anadolu Lisesi olarak ortaklığını Şanlıurfa-Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi ile paylaştığımız ve kurucusu olduğumuz My Career Path isimli E-Twinning projemiz onaylanmıştır. Projemizde Polonya, Romanya ve Türkiye'den toplamda 9 üye okul yer almaktadır. Projemiz 1 Kasım-31 Mart tarihleri arasında lise düzeyinde yer alan ortaklarımızla uygulanacaktır.

Projede; öğrencilere ilgi, yetenek ve mesleki değerleri konusunda farkındalık kazandırmak ve öğrencilerin doğru meslek seçimi yaparak kendi kariyer planlarını oluşturmaları hedeflenmektedir. Proje kapsamında gerçekleştir,ilecek çevrimiçi seminerler, oluşturulacak broşürler ve yayınlarla öğrenciler hem ulusal hem de uluslararası karşyer fırsatları hakkında bilgi sahibi olacak ve öğrendikleri bilgiler doğrultusunda alan ve meslek seçimi yapacaklardır. Proje sorumlusu okulumuz psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni MEthiye GENÇ'tir. 10. sınıf öğrencilerimizden oluşan 7 öğrencimiz projede yer almaktadır. Öğrencilerimizin katılımları ve gayretlerinden dolayı memnuniyet duyar başarılarının devamını dileriz.

Proje kapsamında oluşturulan okulumuz tanıtım filmine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=MZ6fl-J-q6s

 

Projeye katılmak isteyen velilerimiz için iletişim adresimiz: methiyegenc@gmail.com

 

LOGO ETKİNLİĞİMİZ

My Career Path isimli E Twinning projemizin logosu öğrencilerimizin ortak çalışmaları sonucunda belirlenmiştir.

 

24-12-2021

 AFİŞ ETKİNLİĞİ

My Career Path isimli E Twinning projemizin afiş çalışması öğrencilerimizin ortak çalışmalarıyla Canva, Designova, Adobe Photoshop, CC programları üzerinden gerçekleştirilmiştir. 

24-12-2021