ANKARA / PURSAKLAR - Dede Korkut Anadolu Lisesi

Kas

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" 2 Aralık 2018 Pazar günü saat 11.00´de okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekler, saygılar sunarız.

Fatih TÜRK

Okul Müdürü

Ekm

Okul zaman tablosu yayınlanmıştır.

Yeni zaman tablosu için TIKLAYINIZ

Ekm

Değerli öğrencilerimiz kursların saatleri aşağıdaki tabloda belirtilmiş olup sınıf listeleri en geç cuma gününe kadar okul girişine asılacaktır

DERS SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ekm

Ders programları duyulan ihtiyaç üzerine yenilenmiştir. Öğrencilerimizin ders araç-gereçlerini yeni programa göre getirmeleri rica olunur.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci başvuruları 23 Eylül pazar günü sona eriyor.

*Öğrencilerimiz başvurularını https://e-kurs.eba.gov.tr adresinden e-okul giriş bilgileri ile yapabileceklerdir.

*Bir üst öğrenim kademesine ya da bir üst sınıfa geçen öğrencilerin başvuru yapmadan önce e-kurs modülünden bilgilerini güncellemesi gerekmektedir. Güncelleme işlemini sağ üst köşede yer alan bilgilerim menüsüne girip "Bilgilerimi Güncelle" butonuna tıklamaları yeterli olacaktır.

*9., 10. ve 11. sınıf öğrencileri 5 ders, 12.sınıf öğrencileri ise 6 dersten kurs başvurusu yapabilirler.

KURS BAŞVURSU İÇİN TIKLAYINIZ

AYRINTILI BİLGİ VE KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ

OKUL ZAMAN TABLOSU VE SINIF LİSTELERİ SİTEMİZE YÜKLENDİ

9. SINIFLARIN SINIF LİSTESİ

Okul ne zaman başlıyor?

Tam gün eğitim mi olacak?

Dersler kaçta başlayacak?

Okul başka yere taşınacak mı?

Bazı sınıflar başka okul bünyesinde ders görecekler mi?

Haz

2017-2018 Eğitim öğretim yılı yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları 09/07/2018 pazartesi günü başlayacaktır.

Kurs programlarına ulaşmak için aşağıdaki baglantılara tıklayınız...

Cumartesi ve Pazar günü YKS sınavlarına girecek olan

öğrencilerimize muvaffakiyetler diliyoruz.

Allah yar ve yardımcıları olsun.

Emeklerinin karşılığını alırlar inşallah.

Yaşar AVCI

Okul Müdürü

Haz

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında tüm sınıf düzeylerinde öğrenclerimizin göstermiş olduğu başarı ve aldıkları belge sayıları:

*Öğrencilerimiz "Nüfus Kayıt Örneği"ni e-devlet sistemi üzerinden alabilirler.

Sınav Başvuru Tarihleri:

12 Mart-05 Nisan 2018

Sınav Girişi Belgesi İlanı:

24 Mayıs 2018

SINAV TARİHİ: